Behandelingen

BROWSTYLING 

HD BROWS


Een wenkbrauwbehandeling op maat. Een HD brow behandeling is geen one-size-fits-all, wél een gepersonaliseerde aanpak afgestemd op jouw wensen. Verwacht meer dan en standaard tint- en wax behandeling. HD brows combineert een unieke brow mapping (analyse) methode met op maat gemengde kleuring, zorgvuldige epilatie en een flawless finishing touch met make up.


HD BROWS  ORIGINAL €40

Reinigen

Kleuren

Browmapping

Waxen

Threaden

Afwerken pincet en make up


HD BROWSCULPT €55

Van een trendy brushed up look tot het corrigeren van oneven wenkbrauwen, de "HD browsculpt" treatment geeft jouw dream brows vorm en blijft tot 6 weken zitten.

 

Reinigen

Laminatie

Kleuren

Browmapping

Waxen

Threaden

Afwerken pincet en make up


HD BROWS EXPRESS €22

Reinigen

Kleuren OF waxen OF threaden OF epilerenWimpers kleuren  €16


MANICURE


Manicure  €24

Luxe manicure  €39

       - incl. scrub, masker, massage -

Lakken + €8

Lakken afzonderlijk  €10


Semi permanente lak (gellak) 1 kleur  €32

Semi permanente lak (gellak) French  €36

Gellak verwijderen  €12

Gellak verwijderen + verzorging  €20GELNAGELS


Naturel gel  BIAB  €44

Full color gel  €47

French / Babyboom  €50

Verlenging per nagel  €1.5

Gel verwijderen + verzorging  €26PEDICURE


Pedicure  €30

Orthonyxie nagelbeugeltechniek  €18 / €30

Lakken + €8   

Lakken afzonderlijk  €10


Semi permanente lak (gellak) 1 kleur  €36

Gellak verwijderen  €12

Gellak verwijderen + verzorging  €20

SKIN TREATMENTS Dermalogica

VOOR JOUW MEEST GEZONDE HUID OOIT


Omdat iedere huid uniek is, en de behoefte van de huid van tijd tot tijd kan verschillen, werk ik met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Je kan zelf bepalen hoelang je behandeld wil worden en jouw geboekte tijd kan naar eigen keuze en op basis van advies ingevuld worden.FACEMAPPING HUIDANALYSE

(10 minuten,  gratis)

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.


FACEFIT

(10 minuten,  €15)

Een 10-minuten treatment gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!


PROSKIN30

(30 minuten,  €46)

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.


PROSKIN30  EXPERT ACTIVE

(30 minuten,  €69)

Deze Expertbehandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert de huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaar direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig.


PROSKIN60

(60 minuten, incl. TouchTherapie drukpuntmassage,  €82)

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en FaceMapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten.


PROSKIN60 EXPERT ACTIVE

(60 minuten,  €115)

De ultieme gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica's meest intensieve peeling, Pro Power Peel`. Ook worden hoogactieve  serums gebruikt. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.


(50 minuten,  €69)

       - zonder massage -

(75 minuten,  €95)

       -  incl. contour masque

(90 minuten,  €105)

       - incl. relax massageFACIAL & BODY WAX

 


Wenkbrauwen  €22

Bovenlip  €9

Wangen en kin  €11

Bovenlip en kin  €11

Gelaat  €28

Oksels  €14

Armen  €16

Bikini  van  €17 / €22 / €30

Onderbenen  €22

Volledige benen  €33

Borst  €24

Rug  €24

Borst + rug  €44